Salut, eu sunt Andrei Pristolnicu. Un prieten mi-a spus că ar trebui să pun un "L" la finalul numelui, deoarece asta crede el că e dimnesiunea mea umană în raport cu ceilalți din jur. Pristolnicul nu reprezintă doar un agent de vânzări. Eu sunt un om care crede în oameni. Eu nu recomand finisaje sau materiale de construcție, eu recomand oameni care fac lucrurile să funcționeze. Și nu orice oameni, ci români. Cred și muncesc pentru o Românie făurită de oamenii ei și asta e povestea mea....cel puțin o parte din ea.

 

pristolnicul

Pristolnicul

Povestea "Pristolnicul" a început în momentul în care m-am conectat la tot ceea ce înseamnă piață materialelor de construcții iar acest lucru s-a întâmplat acum  peste 7 ani.

Că orice tânăr cu ambiții mari, am început de foarte jos, din poziția de agent de vânzări. Am construit foarte repede și din materie prima foarte durabilă ceea ce astăzi reprezintă fundația pentru proiectul Pristolnicul.

Am cunoscut oameni, am identificat și rezolvat probleme și am creat puncte de conexiune între toate sferele zonei de construcții până în momentul în care oamenii, mi-au spus să încerc să pășesc pe drumul meu deoarece pot construi ceva măreț. I-am ascultat!

pristolnicul despre

Cine sunt

Sunt un tată tânăr, un soț care iubește pasional, un prieten pentru mulți și un om de baza în toate echipele cu care am avut onoarea să lucrez. Sunt un român autentic și mândru și nu voi lasă absolut nimic să știrbească din această credință.

Cred în România și în români. Cred în valorile, tradiția și încăpățânarea românească și mai cred că având credință vom ajunge să demonstrăm adevărată noastră valoare.

Cred în oamenii din jurul meu și în puterea lor de a se conecta. Sunt 100% convins că prin puterea exemplului și a networking-ului de calitate se pot realiza lucruri mari și ce domeniu mai frumos de a demonstra fizic durabilitatea și trăinicia decât cel în care activez?

Vrei să afli mult mai multe despre mine? Contactează-mă! E ușor!

Ai la dispoziție numărul de telefon 0721720720 sau îmi poți trimite un semn prin email la adresa facem@pristolnicul.ro

Pristolnicul si ATA Pris SRL

Dacă ai o idee, eu și echipa mea avem o soluție. De la antrepriză generală, decorațiuni interioare, design, restaurare antichități, management de proiect sau pur și simplu consultanță, eu și echipa mea suntem aici să ajutăm. 

Nu ne dăm înapoi de la nici un fel de provocare și ne dorim să punem umărul la dezvoltarea acestei minunate țări în care trăim. Hai să ne cunoaștem. Îți promit că nu vei regretă.
Eu sunt Pristolnicul!

pristolnicul agent vanzari

pristolnicul servicii

servicii pris

Pentru informatii, viziteaza pagina mea de contact sau suna-ma la numărul 0721720720.