Design interior

Noi, la ATA Pris, avem un singur scop: ca orice spațiu să fie viu și funcțional. Avem resursele necesare să transformăm orice fel de spațiu, comercial, de birouri sau de locuit într-un spațiu în care să să vrei să mergi, să trăiești, să muncești. De-a lungul anilor, am luat decizii cu privire la funcționalitatea sau modularitatea zonelor în a căror amenajare ne-am implicat, decizii care în timp s-au dovedit a fi foarte inspirate având în vedere că astăzi majoritatea celor care ne contactează o fac că urmare a unei recomandări.

Pentru orice fel de provocare cu privire la design-ul de interior, suntem mai mult decât deschiși să avem o conversație. Fie că vom identifica o soluție pe care tot noi o vom furniza sau că vom caută împreună cu partenerii noștri cea mai viabilă cale, nu există provocare pe care să nu o acceptăm.

Serviciile noastre de design interior presupun atât proiectarea cât și implementarea și vânzarea efectivă de materiale necesare ducerii la bun sfârșit a proiectului sau punctual una dintre aceste etape în funcție de solicitarea beneficiarului. 

Pentru mai multe detalii te așteptăm să ne dai un semn.

Vanzare materiale de constructii

Ai nevoie de beton, de ciment sau de ultima inovație în materie de cărămidă?
Cauți acea nuntă de lavabilă care efectiv să te facă să te îndrăgostești de nouă ta camera?
Aproape ai finalizat construcția însă îți lipsește acel parchet, plintă și uși de interior de calitate pe care să le montezi acum conștient de faptul că le vei păstra în același loc minim 20 de ani?

Știm că sună a clișeu toate întrebările de mai sus...sau mai bine zis a o reclamă foarte bine elaborată însă nu e cazul. Noi chiar vorbim serios când spunem că îți putem pune la dispoziție cam orice îți poți imagina când vine vorba despre materiale de construcții sau finisaje interioare și exterioare. Extindem atât de mult afirmația anterioară încât ne asumă inclusiv să restaurăm acolo unde este cazul, pentru a ne putea bucură la final de cel mai încântător rezultat posibil.

Este alegerea ta dacă decizi să alergi în mai multe locuri pentru a găși materialele de construcții de care ai nevoie sau optezi pentru un serviciu integrat care să te facă să economisești timp și să câștigi calitate.

Materiale Constructii

Constructii

Antrepriza generala in constructii

De ce pierzi resurse cu organizarea șantierului când ai la dispoziție expertiză și disponibilitatea unor profesioniști care cu asta se ocupă zilnic?

Îți propunem un serviciu de antrepriză generală 360 de grade care să cuprindă absolut toate etapele, resursele și să acopere toate stagiile necesare bunei desfășurări a unui șantier.

Fie că este vorba despre managementul de proiect, resursele umane sau cele materiale, logistică, transport sau inclusiv asigurarea proiectului, noi deja știm ce facem iar tu nu trebuie decât să intri în contact cu noi.

Te așteptăm să ne povestești despre provocarea ta. Îți promitem că tratăm fiecare proiect în parte de parcă noi am fi atât investitori cât și dezvoltatori.

Alfa mai multe despre ATA Pris

Pentru detalii vezi pagina de contact sau suna la numarul de telefon afisat 0721720720